Adidas Schoenen Dames

Huis ::  Terugkeer & Uitwisseling

Terugkeer & Uitwisseling

Als u wilt dat uw bestelling vóór verzending te annuleren, moet u onmiddellijk contact met ons e-mail. En 5% annuleringskosten zal worden toegepast.
Is
Ongewassen of ongedragen (behalve try-out) kunnen binnen 7 dagen vanaf de datum waarop koopwaar werd teruggegeven. Item (s) moeten worden teruggestuurd state of ontvangen goederen zullen worden teruggestuurd naar de afzender.
*** Leidraad
1.Een terugkeer vergunning moet worden verkregen van de klantenservice om een terugbetaling. Of het pakket zal worden verzonden naar u terug.
2.Please geven reden voor terugkeer in de terugkeer vergunning en terug-aan te pakken te krijgen.
3.pack goederen veilig. Gelieve de volgende informatie met uw terugkeer: bill-naam, adres, naam van het schip, adres, ordernummer, reden van terugkeer.
uitwisselingen
Exchange verzoek moet worden ingediend binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling voor de merchandise
Geef de uitwisseling item en de nieuwe kleur of maat in uw e-mail naar de klantenservice. ! Product moet in nieuwe staat en ongedragen te worden ingetrokken.
Beschikbaarheid van vervangend artikel is niet gegarandeerd. U ontvangt een e-mail notificatie van de voltooiing van de verwerking te wisselen ontvangen.
Opmerking:
*** Verzendkosten zijn niet gerestitueerd.
*** 20% administratiekosten zullen worden afgetrokken van de restitutie.
*** Als het item is niet-kwaliteit problemen, moeten de klanten 20% verzendkosten toe te voegen voor de levering uitwisseling vergoedingen.
*** Terug kan duurt 1-2 weken en duurt ten minste een factureringscyclus voor het krediet op uw rekening zal verschijnen.
*** naar de klantenservice voor vragen aan de Return Authorization te krijgen, kunt u schrijven naar
cards.png