Adidas Schoenen Dames

Huis ::  Verzendkosten & tracking

Verzendkosten & tracking

1. Verplichte Leveringsvoorwaarden
Is *** De informatie die nodig is voor de verzending van uw volledige naam, adres en telefoonnummer. Houdt u er rekening mee dat we alleen uw bestelling door POSTCODE adres, en postbussen of soortgelijke niet beschikbaar voor de scheepvaart.
*** Zorg ervoor dat u de juiste afleveradres en telefoonnummer.
*** Houd rekening met 8-12 dagen voor de levering van uw zending.
*** Wij zullen u uw volgnummer in 36-48 uur na ontvangst van uw betaling.
*** Check tracking nummer in:
EMS website: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp
2. Verzending
Meestal gebruiken we EMS als verzendmethode. Maar voor sommige provincies, zullen we DHL Express of Express CSS methode te gebruiken.
3. Volgmethoden
Na uw bestelling wordt verzonden, dan bieden wij EMS, DHL of CSS tracking nummer. en de site voor u.
Er zijn twee methoden om bovenstaande informatie te krijgen van ons, te downloaden <1.> Bezoek onze website en opnieuw inloggen om de update te controleren.
<2.> Controleer uw e-mail, want we sturen update status naar uw e-mailadres in.
Opmerking:. (Als je niet kunt onmiddellijk contact op met de tracking nummer, neem je meer geduld om te wachten. Enige tijd is door Express Company doen de upload nodig).
4. Mislukte of verkeerde levering
*** Wij zijn niet verantwoordelijk voor terugzending indien u een onjuist of onvolledig adres te verstrekken.
*** Als je weigerde om de bestelling te ondertekenen, zullen we 35% als handvat vergoedingen, als het pakket is automatisch na een paar keer zonder succes levering (als gevolg van ontbrekende u terug of u een verkeerd of onvolledig afleveradres aan ons heeft doorgegeven), vragen wij 35% als verzendingskosten
*** Voor de klanten die uw pakket niet binnen 12 werkdagen ontvangt, neem dan zo snel mogelijk contact opnemen met uw lokale postkantoor. U kunt altijd contact opnemen met het plaatselijke postkantoor rechtstreeks vragen uw ID-kaart of een ander geldig en de ordergegevens exemplaar dat u bij het inloggen kunt afdrukken naar uw geregistreerde account op onze website.
cards.png